divendres, 19 de desembre del 2008

ELS MURALS









He de dir que alguns m'heu sorprès de veritat. En general la gent ha treballat força, i alguns han sigut realment originals. Espero que hagueu après molt fent aquest treball. Aquí us poso unes quantes fotos dels millors:

diumenge, 14 de desembre del 2008

ELS TREBALLS




Hola!
Veig que alguns de vosaltres esteu treballant molt. Espero que surtin uns treballs molt guais!
Ja sabeu que faré fotografies dels murals que quedin millor i les penjaré en el blog perque tothom les pugui veure. Aquí teniu un anticip:

diumenge, 23 de novembre del 2008

TEMA3: ELS ECOSISTEMES I LA BIODIVERSITAT

Hola!
D' aquest tema us faré fer un treball. Per ajudar-vos us he posat un enllaç a la meva aula virtual. Podeu entrar com a visitants la clau d'entrada és "marta". Allà trobareu una sèrie de webs que us poden ajudar a fer el treball.
Fins aviat!

divendres, 14 de novembre del 2008

RESULTAT DEL CONCURS

Hola a tots!
Ja ha sortit el guanyador del concurs i no som nosaltres. He de dir-vos que els nostres competidors eren molt bons perquè les dues fotografies que han guanyat eren realment bones. Bé, diuen que l'important és participar i nosaltres ja ho hem fet. Un altre any potser guanyem...

diumenge, 2 de novembre del 2008

REPÀS TEMA 2

Hola a tots!
Us he posat un enllaç a una web del edu365 per què repasseu el tema 2 que és molt llarg. Es diu "REPÀS TEMA 2". Hi podeu fer una mirada i després em dieu el què us ha semblat.

divendres, 24 d’octubre del 2008

En Genís ja té un positiu pel fet d'haver sigut el primer a posar un comentari sobre la pràctica. Genís, ets el més ràpid!

dijous, 23 d’octubre del 2008

PRÀCTICA DE SEPARACIÓ DE PIGMENTS VEGETALS

Hola!
Sabeu que volem participar en el concurs de fotografies a la classe de ciències. Intentaré penjar aquí les que hem fet entre tots per què les pugui veure tothom, i després triarem les millors (com a màxim 6). També he de fer un escrit on expliqui què us he ensenyat fent aquesta pràctica, i vosaltres n'heu de fer un on expliqueu què heu après.
Qui vulgui pot escriure un paràgraf explicant què ha après amb la pràctica d'extracció de pigments vegetals i després triarem el millor per anar al concurs.

Animeu-vos! És un treball voluntari però també podeu guanyar positius!

PRESENTACIÓ

Hola a tots!
He creat aquest blog per tots els alumnes de 2n de l'IES Vilamajor. Aquí hi podrem posar comentaris sobre l'assignatura de ciències naturals: preguntes, dubtes, idees,...
Només hi ha dues condicions:
Respectar les idees dels companys i no posar bajanades
Mirar de no fer faltes d'ortografia (penseu que el que escrigueu s'ha de poder llegir i entendre)
Bé, fins aviat!